Om butiken

Vi har ca 400 kvadrat butiksyta fylld av renoverade möbler, inredning, belysning, presenter och mycket mer. 9 av 10 möbler i butiken är renoverade, lagade, ombyggda eller tillverkade på plats hos oss. Utbudet förändras dagligen. Kom in och bli inspirerad!

HÅLLBAR KONSUMTION

Det finns många anledningar till att vi älskar äldre möbler. Förutom det själfulla i dem är också kvalitén ofta överlägsen jämfört med många nytillverkade möbler. Miljömässigt är det såklart också svårslaget att återanvända möbler och låta dem få ett nytt liv. Som en bonus blir varje möbel också helt unik.

butik-0003

BELYSNING

Taklampor, golvlampor, vägglampor, dekorbelysning och ljuskällor.

linne-0001

LINNÉKLÄDER

Härliga linnekläder från Janne K och Position Sweden till väldigt humana priser.

beslag-0001

BESLAG M.M.

Beslag, krokar, konsoller, gångjärn, knoppar och en massa annat.

butik-0002

TYGER & HEMTEXTIL

Vi har ett fint sortiment av möbeltyger i bra kvalité och alla tyger går att köpa på metervara. I butiken har vi även hemtextilier såsom dukar, löpare, kuddar, handdukar samt linne- och gardintyger.

FOTOGENLAMPOR, RESERVDELAR & TILLBEHÖR

Vi har både fotogenlampor i flera modeller samt ett stort utbud av reservdelar och tillbehör. Brännare, brännarerör, vekar, skärmkanter,  lampolja m.m. Ta med den trasiga delen till butiken eller slå en signal så skall vi försöka blåsa nytt liv i din lampa.

BARNVÄNLIGT

Vi vill att barnen ska trivas hos oss. Av just den anledningen har vi skapat ett hörn bara för dem.  Medan barnen roar sig kan du strosa runt i butiken elller dricka upp ditt kaffe i lugn och ro. Givetvis finns både barnstolar och skötbord att tillgå.

I anslutning till butiken finns Café Lagret där man kan fika eller få sig en bit mat. Under sommarhalvåret finns en härlig uteservering. Läs mer om caféet på www.cafelagret.se.